lauantai 16. toukokuuta 2009

Lauma koossa

En ole ehtinyt päivitteleen, mutta nyt aattelin pläjäyttää sitten kunnolla, kun ootellaan porukalla tässä euroviisujen tuloksia ;)


Lilo haettiin Sannan kanssa kotiin keskiviikkona. Ajeltiin Vantaalle asti katseleen pentuja ja samalla shopattiin Ikeassa ja Lahden Kärkkäisellä. :) Ja voi herranjumala miten oli söpöjä lapsia meidän pikkuneidillä ja miten ihanaa olikaan saada Lilo kotiin kahden kuukauden reissun jälkeen. Lilolla on todella siisti arpi vatsassa leikkauksen jälkeen eikä sitäkään huomaa ellei katso tarkemmin, ainut mistä leikkauksen huomaa on se, että sillä on ajeltu karvat pois, jotka kylläkin jo kovaa vauhtia kasvavat takaisin :)

Lauma on siis kasassa ja Lilon kotiinpaluu sujui ihan muitta mutkitta, paitsi että Viivi ei saanut ekana yönä Lilon mielestä nukkua sängyssä ;) Viime lauantaina Sirpalta lainaamallani furminaattorilla vedin Lilostakin kaiken pohjavillan pois ja ollaan hammaskiven alkua hoidettu hyvin, lenkkeilty ja ja.. :) On vaa mukavaa kun tuo on kotona ja ollaan taas arjessa.

Kävin vuokraamassa Myylle sitruunapannan Reporangasta. Ellan luona ollessaa Myy oli vähän unohtanu käytöstapojaan ja haukkuminen oli taas jotain ihan muuta kuin toivottavaa niin tuolla pannalla neiti pysyy hiljaa, ja en usko että viikkoa kauemmin tarvitsee moista enempää. Arvokasta lystiä vuokraaminen, mutta en nää järkeä ostaa kokonaan omaakaan kun ei tarvita sitä ainakaan nyt ihan koko päiväisesti.

Kari on Nata-mittelin kanssa meillä viikonloppu vierailulla ja sen suurempia ongelmia ei ole ollut. Tosin eilen Myy ilmeisesti oli osoittanut mieltään pannasta ja tehnyt kuset eteisen matolle, mutta muuten. Laumassa kaikki kunnossa niin ei oo tarvetta rähinöintiin.

Urakalla olen ommellut myös valjaita, Johannan vanhempien kolmelle labbikselle tuli tehtyä valjaat, askartelin myös Lilolle pinkit heijastinvaljaat ja Elinan Camo-mittelille y-valjaat tarkoituksena käyttää niitä turvavyövaljaina autossa :)

Mutta nyt laittelen teille kuvia vauvoista :)


Tasaa keskelle



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner