perjantai 12. kesäkuuta 2009

Kesäkuuta

Viivillä on juoksut, Myylläkin taisi olla jotkut pienoiset juoksut tai sitten mulla on mennyt ne kokonaan ohi, koska Viivillä on ja se tiputtaa niin mahdottomasti. Muuten on mennyt mukavasti. Viivin ensimmäinen juoksuviikko menikin sitten melkein maatessa, koska Viivillä oli pienenpieni haava tassussa ja paranneltiin sitä, sekä Viivi oli aikalailla todella haluton lähtemään edes lenkille. Nyt sitten ku alkaa olla "tärppipäivät" ohi niin virtaa riittää ;)

Barffilla on mennyt hyvin, Viivin maha on paljon parempi edelleen ja mä tykkään tehä noita pöperöitä. Ja ainakin tiedän varmasti mitä koirani syö, eivätkä taatustikaan syö mitään haitallisia lisä-aineita, kuten BHA:ta taikka BHT:ta, vaikkakin ne on EU:n hyväksymiä antioksidantteja niin niistä saattaa aiheutua terveydellisiä haittoja, kuten syöpää. Joten mielummin sitte oikeasti syötän hyvää ruokaa koirille :)

Ollaan parina viime päivänä treenailtu Viivin kanssa ja aletaan edistyä. Liikkeestä istuminen ja maahan meno alkaa sujua ja liikkeistä seisominenkin jotenkin :) Ei tartte enää niin "namilla imuttaa" vaan se alkaa hiffata ;) Kivaa! Ootan vaa että juoksu on ohi niin päästään sitten treenaamaan urakalla Sallan opastuksella :)

Iina antoi mulle myöhästyneeks synttärilahjaks koirien ensiapulaukun! Todella mukava lahja, eihä sitä tiiä jos joskus tosissaan tarvitsee. Vein sen autoon talteen, koska yleensä se mennään autolla lenkkipaikkaan niin apu on sitte lähempänä kuin kotona :) Vielä pitäs punkkiaineet ostella, mutta nyt on ollu niin sateista ettei oikein ole lenkille päässyt kunnolla niin ei ole punkkeja sen kummemmin vielä näkynyt.

Tänään oli mustissa ja mirrissä alennuspäivä, kaikki tavarat -40% ja ostin sitten uudet pannat tytöille, Myy ja Viivi sai hienot pinkin nahkaiset niittipuolikurkkarit ja Lilo pinkin nahkapuolikurkkarin. Viiville ostin myös tarttuvan 1m koulutusliinan, sekä 65cm rasvanahkahihnan lenkkejä varten. Siksi niin lyhyt lenkkihihna, koska mä haluan, että kun ollaa hihnalenkillä niin se koira on siinä lähellä, eikä huitele missä sattuu, ja on paremmin hanskassakin :)

Kuvaillut olen jonkin verran, ja voisin tänne muutaman kuvan laittaa :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner