torstai 23. heinäkuuta 2009

Laiskasti päivitelty

Meillä on mennyt oikeastaan koko kuukausi vaan lomailuun. Viikko sitten oltiin viikon reissussa Oulussa, Nooran ja Jampan luona. Oli oikein mukava reissu. Tehtiin koirajuttuja, käytiin ottaa agilityä leikkimielisesti, käytiin kattomassa greyhound-racea ja kaiken näköistä muutakin touhuttiin. Meillä oli Viivi mukana, Lilo oli hoidossa porukoilla ja Myy on edelleen Ellan luona.. Ja voi olla, että Myy jää sinne pysyvästi - koska meillä Myyn kanssa on joitakin ongelmia.

Ehkä mieleenpainuvin osa reissussa oli se, kun käytiin Nooran kanssa pällistelemässä vinttarijuoksukisoja. Aivan uskomatonta! Mikä vauhti koirilla oli, ja missä kunnossa ne koirat oli. Olen sanaton, ja voin suositella ehdottomasti kaikille kiinnostuneille moista tapahtumaa. Hakkasi koiranäyttelyt mennen tullen. Mä tykkään enemmän toiminnasta :) Laitanpa muutaman kuvan koirista. Voin sanoa, että oli aika haastavaa kuvata koiria siinä vauhdissa, mutta muutama onnistunut näpsy oli.




Nämä kaksi kuvaa taisi olla yli 5-vuotiaiden veteraaniluokasta.

Matkustimme myös katsastamaan Nooran opiskelupaikkaa Muhokselle iltalenkin merkeissä. Mukana oli Viivi ja Otto. Otto oli täysin ekakertalainen agilitykentällä. Viivin kanssa ollaan kerran tai kaksi käyty leikkimielisesti kokeilemassa :) Viivi olisi varmaan oikein loistava agilityssä, jos mulla vaan riittäisi vauhti sen kanssa, HUOH! :D Mutta tässä kuvasatoa siitäkin.


Otto-apinapinseri ihan innoissaan hypyn jälkeen :)


Otto meni reippaasti siltaakin!

Viivikin meni siltaa oikein innokkaasti!
Sitten iski Otolle väsy, ensin lenkki ja sitten aivojumppaa agilityssä, HUH! Kyllä siinä pienempikin apina väsähtää ;)

Treenaaminen on jäänyt vähemmälle nyt, Sallalla on ollut omia treenikiireitään ja suoraan sanottuna mulla ei oo ollu kummempaa kiinnostusta kentälle. On ollut niin kuumaa (seliseli) ja muutenkin. Lenkitkin ollaan pääsääntöisesti tehty vasta yhdeksän jälkeen illalla. On mukavan hiljaista ja viileää. Muutaman kerran ollaan Viivin kanssa käyty pyöräilemässä.

Myystä jo mainitsin aikaisemmin. Mulla on iso päätös edessä, koska ollaan ruvettu miettimään, että Myy menisi asumaan Ellalle, koska Myy protestoi meillä - kuseskelee sisälle, tuhoaa, kaivaa roskiksia ja varastaa. Mutta Ellalla ei mitään. Oon kaikkeni yrittäny. Pari viikkoa on menny hyvin, mutta sitten taas alkaa sama rumba, ja en oikein tiedä mistä se johtuu. Tiedä sitten onko se vaan "kateellinen" Viiville, koska Viivin kanssa käyään treenaamassa kentällä. Myyn kanssa tehdään oikeastaan vaan kotona. Yleensä ku oon tehnyt Viivin kanssa, niin otan Myyn pihalle ja tokoilen sen kanssa siinä ja muutenkin vietän ns. laatuaikaa kaksistaan, mutta se ei tunnu auttavan. En sitten tiiä. Sauber on ollut meillä tässä, ettei Ellan koiramäärä kasva ihan kamalaksi. ;) Ella ehdotti että Sauber jäisi meille sitten jos päätämme että Myy jää Ellan luokse. Sauberin tulosta lähtien Viivi ja Lilo ovat olleet rauhallisempia, ja tuntuu että Sauberkin nauttii meillä olosta. :) Olen itsekäs, mutta musta on ihana herätä aamulla - kun ei tartte heti ruveta siivoamaan kusia tai jotain roskia pois lattialta mitä Myy on tehnyt yön aikana.
Mutta tässä kuva "mummelista" :)




Lilo kävi veneilemässä sunnuntaina. Laituria Lilo inhosi! Yli kaiken! Mutta Veneessä Lilo oli ihan elementissään, nautti menemään vaa! Nooralta saadut pelastusliivitkin pääsi käyttöön. Niillä oli oikein kätevä nostaa Lilo veneeseen ja veneestä pois :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner