tiistai 22. syyskuuta 2009

Viivistä pelastuskoira?

Me ollaan nyt reilun vuoden aikana tehty vähän tota ja tätä, agilitystä jälkeen ja siitä väliltä. Mikään ei ole sen kummemmin napannut, mutta nyt ollaan pari kertaa käyty raunioilla ja tuntuu, että se pelastuskoiratoiminta olis se meidän juttu. Ilmoittauduin halukkaaksi SaPeKoon ja sainkin vastauksen, että pääsen mahdollisesti jo huomenna seuraamaan hakutreenejä! SaPeKo velvoittaa toimintaan mukaan haluavan mukaan katsomaan treenejä vähintään kaksi kertaa ennenko mietitään jäsenyyttä.

Toisaalta, kun mietin tätä harrastusta, niin mulla ei ole ollut ns. velvoitetta sen kummemmin käydä treeneissä, tai ole ollut säännöllisiä treenejä, niin tuntuu että siksi SaPeKo olis meille oikea paikka. Haluaisin omistautua jollekin ns. kokonaan! Ja haluaisin myös harrastaa Viivin kanssa jotain hyödyllistä ja pelastuskoiratoimintahan sitä olis.

Viivikin on tuntunut tykkäävän raunioista ja alkaa jo tajuta homman! Tää taitaa olla oikeesti se mein juttu! Ei musta ole agilityilemään, ja jäljestämisessäkään en enää "mitään järkeä" kun suojelua sun muuta ei kummin harrasteta, onhan se koiran nenälle hyvää käyttöä, mutta mä oon tämmönen, että mä tarviin jonkun "syyn" tehdä jotain :D

Mutta katellaan, miten tää menee, että päästääkö jäseneksi vai ei ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner