sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Suojelumestaruus 2009

Viikonloppu meni oikein mukavasti Imatralla. Oltiin Elinan kanssa lauantaina ja sunnuntaina katsomassa saksanpaimenkoirien suojelumestaruutta. Ja voin sanoa, että säästä huolimatta mie kyllä nautin katselemisesta, koska siellä oli aivan uskomattomia suorituksia ja kun en ole ennen livenä suojelua nähnyt, niin sekin oli tosi kiinnostavaa. :) Ei harmita todellakaan tippaakaan, että tämän päivän mätsäri jäi väliin. Tuo kyllä voitti kaikenmaailman mätsärit mennen tullen! Muutama kuva tapahtumasta löytyy picasasta :)

Toisaalta tuo viikonloppu vaan kasvatti mun seefferikuumetta ;) Olen päättänyt että joskus semmoisen hommaan ja suojeluhommat kiinnostaisi. Tähän elämän tilanteeseen seefferi ei sovi, nykyinen lauma on niin nuori loppupeleissäs ja Viivi vaatii vielä paljon työtä, mutta sitten joskus.. Pitäähän haaveita olla?

Viivin kanssa ihan jees koulutuksen suhteen, paljoa ei olla tehty, perusasentoa tehty. Mutta tänään Viivi yllätti. Oltiin isännän kanssa potkimassa Viiville jalkapalloa ja mie oon välillä tehnyt sen kanssa sivulle tuloa lenkillä, että otan sen sivulle - seuraamiseen ja sitten palkkaan pallolla. Niin Jonni sitten koitti saada Viiviä pois pallon tieltä, että olisi saanut potkaistua sen kauas, niin Viivi tarjosikin Jonnille loistavan sivulle tulon! Ilman käskyä, tai muuta, mutta paikka oli oikea ja SE TARJOSI SEN IHAN ITE!! Pitää nyt reipastua ja ruveta tekee sen kans enemmän, se varmasti oppii sen ennätysajassa, kun mä vaan jaksaisin sen kanssa tehdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner