tiistai 17. marraskuuta 2009

Kuulumisia pitkästä aikaa

En ole muistanut paljoa päivitellä blogia, suuret valittelut. Tekemistä on ollut hurjasti - aloitin koulun kuukausi sitten, meillä oli pikaisella aikataululla muutto (ei saatu häätöä vaan saatiin loistokämppä johon piti iskeä kiinni ;) ), koirien ruokaprojekteja ja sun muuta.

Nyt on koirille barffiruokaa ihan urakalla, 400 litrainen pakastin melkein täysi luita ja kasvislihamössöjä. Kennelrehussa kävin viikko vai kaksi sitten, sieltä ruokaa ja luita tuli 35 kiloa ja tänään kävin ekaa kertaa vauhti-raksun autolla ja sieltä tuli 40 kiloa luita - 20 kg kanaa ja 20kg possua. Joten nyt sitten riittää vähäksi aikaa.


Siinä kuvaa, pusseissa kanankauloja valmiissa annospusseissa
possun kylkiluita, ja pari pakettia lohi-kasvis ja liha-kasvisannosrasioita.


Mainitsinkin tuosta muutosta jo. Muutettiin takas kerrostaloon, ja hommasin Sauber-mummelille sitruunapannan lähinnä varoiksi, ettei heti saada mitää valituksia, kun Sauber on haukkuherkkä, mutta paluu kerrostaloon tapahtui oikein kivuttomasti, koirat ei paljoa stressailleet ja Sauberia lukuunottamatta rappukäytävän ääniäkään ei paljoa ole ihmetelty. Onneksi saatiin maantasalta asunto, ja kämppäkin on sellaisella paikalla että liikennettä oven takana ei kamalasti ole. Mutta onpahan nyt haukkupanta varmuudeksi.

Viikonloppuna olisi ollut jyväskylän näyttely, jonne Viivi oli ilmotettu, mutta Viivillä alkoi viime viikolla juoksu, joten päätin suosiolla jättää näyttelyn väliin - tuleehan noita.

Mutta nyt koirat iltapissitykselle ja minä painun nukkumaan, että jakselen huomenna heräillä kouluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner