perjantai 18. joulukuuta 2009

Joulun odotusta

Kuukausi takana kerrostalo-asumista, ja ei kummemin ole valittamista. Koirat viihtyvät uudessa ympäristössä edelleen ja lenkkipolkujakin on urakalla lähdetty laajentamaan.

Pakkaset tulivat, ja Lilon ulkoilu väheni huomattavasti. Lilolla kun on leikattu jalka kaks vuotta takaperin ja jalassa on edelleen lääkärin suosituksesta metallilevy ja 5 ruuvia niin arvata jo saattaa miten se ottaa kylmää -15 asteen pakkasessa, levyn lisäksi Lilo päätti heivata pohjavillan pois ja se on aika kaljukin, joten ei kusilenkkiä pidempää oikein olla tehty. Onneksi Oona pelasti tilanteen ja lahjoitti meille Wubi-amstaffin pieneksi jääneen fleecepuvun, jota testattiin äsken hyvin tuloksin: ei paleltanut ollenkaan ja pukukaan ei haitannut menoa. Hienoa!

Olen miettinyt ensivuodelle Viivin osalta näyttelyjä, Lappeenrannan näyttelyt ainakin käydään ja lähiseudut, jos Viivistä vaikka valion saisi, kun tuntuu että lyhytkarvaiset valkoiset pärjää pitkäkarvaisia paremmin. Mutta eipäs innostuta, katsotaan mitä aika tuo tullessaan :)
Kirsillä on Lilon suhteen suunnitelmia sen verran, että jos keväällä ilmottelis pariin näyttelyyn ja Lilon toiset pennut olisivat ensi talvena, eli vuoden päästä suunnilleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Template Design By:
SkinCorner